Wie zijn wij ?


Mijn naam is Natasja Heefer-van der Woude en ben

35 jaar woonachtig met mijn gezin in het mooie Anna Paulowna.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Yin Yoga op de sport school waar ik lid van was. Ik heb toen in een redelijk onrustige periode in mijn leven, begeleid door een fantastische Yin yoga docente, mogen ervaren wat Yin yoga voor mij persoonlijk betekende.


Ik leerde hoe ik dingen aan mezelf mocht veranderen om weer rust te vinden in mezelf. Onder andere door vaste (onbewuste) patronen te leren doorbreken en steeds bewuster wordend wat die onrust nu veroorzaakte, kon ik hier verandering in brengen. Ruimte maken voor wie ik daadwerkelijk ben i.p.v wie ik dacht te moeten zijn.


Na een periode Yin yoga lessen te hebben gevolgd als yogi merkte ik dat het me zo aansprak dat ik hier meer over wilde weten en meer mee wilde doen en ben toen een Yin Yoga Teacher Training gaan volgen bij de BIVAG. De opleiding begon ik toen puur voor mijzelf en niet met de intentie om les te geven. Maar zoals eenieder weet komt er soms iets op je pad waar je in mee vloeit. Dat overkwam mij toen.


Nu ik weet wat Yin yoga voor mij persoonlijk betekent heeft is er niets mooiers dan mijn kennis en passie over te mogen brengen aan jullie. Daarom ben ik sinds 1 januari 2018 begonnen met lesgeven van deze prachtige vorm van yoga. Laagdrempelig en in een huiselijke sfeer breng ik dit graag aan jullie over.


"Just Be Your Unique Self."

Namasté

Natasja


Ik ben Madelon. Al weer 11 jaar werkzaam in het basisonderwijs en verschillende opleidingen gevolgd van Master Pedagogiek tot schoolleider.

Altijd het gevoel gehad iets te willen veranderen en van betekenis te willen zijn voor de kinderen.

Doordat ik zelf verschillende vormen van yoga beoefende, mijzelf 3 jaar geleden gaan verdiepen in de kinderyoga.

Een opleiding en extra cursus gevolgd.

Door mijn ontwikkelingen bleef het geven van de yoga beperkt tot op de basisschool. Ik merkte al snel dat hier echt een passie in lag voor mij.

Nu eindelijk een stap durven zetten in de richting van mijn passie en Binkiesyoga is ontstaan.

Vanaf 21 maart zal ik kinderyoga workshops geven.

Kinderyoga helpt kinderen bij het leren loslaten, ontspannen, omgaan met het hier en nu maar vooral ook plezier te hebben, ontdekken en creatief te zijn.


Ik hoop vooral mijn enthousiasme over te brengen en mijn passie verdere invulling te geven. Ik hoop kinderen te kunnen enthousiasmeren voor kinderyoga en zo een bijdrage te kunnen hebben aan hun verdere ontwikkeling.

Liefs Madelon