menu
Wat doet de Wielwerkmethode®?


Wielwerk is een unieke methode.
Een methode die inzichtelijk maakt waar mensen vastlopen en wat er nodig is om verder te kunnen, zodat blokkades doorbroken kunnen worden, er weer balans ontstaat en de (innerlijke) processen weer kunnen stromen. Een holistisch aanpak.
Bewustzijn is de eerste stap naar verandering. Alsof er weer licht schijnt op dat wat er al was, maar niet zichtbaar. Dat kan een belemmering een leerproces worden.
Een holistisch aanpak is een overzicht van jouw achtergrond, klachten en persoonlijkheid dat weergeeft hoe deze dingen met elkaar in verbinding staan.

En met Wielwerk doe ik dat zo:
De basis van de Wielwerkmethode® bestaat uit 5 belangrijke pijlers:

GEDACHTEN:
Elk proces begint met een gedachte. Een leuke gedachte over de dag, over jezelf over een situatie geeft een fijn gevoel. Negatieve gedahcten kunnen je belemmeren om jezelf te zijn of kunnen ervoor zorgen dat je je niet fijn voelt. Welke gedachten herken jij? Ben je er bewust van?
Double-click to edit button text.
ENERGIE:
Om dingen te doen, dingen neer te zetten of om jezelf te kunnen zijn, heb je energie nodig. Veel energie is fijn, maar het kan er ook voor zorgen dat je maar bezig blijft. Weinig energie kan een enorme belemmering zijn om de dingen te doen die je zo graag wilt doen. Bewust worden van hoe je omgaat met je energie.
EMOTIES:
Het voelen en delen van positieve en egatieve emoties laat alles weer stromen en geven het gevoel van vrijheid. Vastgehouden emoties zorgen voor ballast. Door je emoties te (h)erkennen mag je helemaal zij wie je bent.
LICHAAM:
Je lichaam weerspiegelt wat er in je omgaat. Het is belangrijk om in contact te staan met je lichaam en de signalen te herkennen.
ALLES SAMEN=JIJ:
Jouw eigen beleving van alles. Je gedrag, je omgeving, je situatie, je relatie. Alle gevolgen van alle gedachten, energie, emotie en lichamelijke gevoelens samen. Maar ook diegene die je bent onder al die lagen, je kern , je ziel. Helemaal jezelf zijn en jezelf laten zien. Weer leren vertrouwen op je intuitie oftewel dat onderbuikgevoel is een verrijking in vele opzichten.
Benieuwd of Wielwerk coaching je verder op weg kan helpen?


Double-click to edit button text.