menu

Over ons

Natasja

Mijn naam is Natasja Heefer-van der Woude en ben 39 jaar woonachtig met mijn gezin in het mooie Anna Paulowna. In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Yin Yoga op de sport school waar ik lid van was. Ik heb toen in een redelijk onrustige periode in mijn leven, begeleid door een fantastische Yin yoga docente, mogen ervaren wat Yin yoga voor mij persoonlijk betekende. Ik leerde hoe ik dingen aan mezelf mocht veranderen om weer rust te vinden in mezelf. Onder andere door vaste (onbewuste) patronen te leren doorbreken en steeds bewuster wordend wat die onrust nu veroorzaakte, kon ik hier verandering in brengen. Ruimte maken voor wie ik daadwerkelijk ben i.p.v wie ik dacht te moeten zijn. Na een periode Yin yoga lessen te hebben gevolgd als yogi merkte ik dat het me zo aansprak dat ik hier meer over wilde weten en meer mee wilde doen en ben toen een Yin Yoga Teacher Training gaan volgen bij de BIVAG. De opleiding begon ik toen puur voor mijzelf en niet met de intentie om les te geven. Maar zoals eenieder weet komt er soms iets op je pad waar je in mee vloeit. Dat overkwam mij toen. Nu ik weet wat Yin yoga voor mij persoonlijk betekent heeft is er niets mooiers dan mijn kennis en passie over te mogen brengen aan jullie. Daarom ben ik sinds 1 januari 2018 begonnen met lesgeven van deze prachtige vorm van yoga. Laagdrempelig en in een huiselijke sfeer breng ik dit graag aan jullie over.
"Just Be Your Unique Self."
Namasté
Natasja

Madelon

Ik ben Madelon. Al weer 13 jaar werkzaam in het basisonderwijs en verschillende opleidingen gevolgd van Master Pedagogiek tot schoolleider. Altijd het gevoel gehad iets te willen veranderen en van betekenis te willen zijn voor de kinderen. Doordat ik zelf verschillende vormen van yoga beoefende, mijzelf 5 jaar geleden gaan verdiepen in de kinderyoga. Een opleiding en extra cursus gevolgd. Door mijn ontwikkelingen bleef het geven van de yoga beperkt tot op de basisschool. Ik merkte al snel dat hier echt een passie in lag voor mij. Nu eindelijk een stap durven zetten in de richting van mijn passie en Binkiesyoga is ontstaan. Vanaf 21 maart zal ik kinderyoga workshops geven. Kinderyoga helpt kinderen bij het leren loslaten, ontspannen, omgaan met het hier en nu maar vooral ook plezier te hebben, ontdekken en creatief te zijn. Ik hoop vooral mijn enthousiasme over te brengen en mijn passie verdere invulling te geven. Ik hoop kinderen te kunnen enthousiasmeren voor kinderyoga en zo een bijdrage te kunnen hebben aan hun verdere ontwikkeling.
Liefs Madelon

Johan

En dan kom je in contact met de yin. Zo een contrast ten opzichte van mijn huidige sport, Karate. Ying meets yang. Mijn eerste introductie in Sneek, het hoofdkantoor alias Sneekstijn. 2 uur lang kennis gemaakt met yin en hot yin. Wat een feestje was dat! Nieuwsschierig naar meer maar om vanuit Julianadorp iedere week de reis te maken was net even te gek. Hierop de vraag gesteld of er ook een mooie school in mijn buurt was waarop ik drie opties aangeboden kreeg. Samen met mijn vrouw, Jeanette, op gevoel contact gemaakt met Be U Yoga en daar de eerste proefles mogen volgen. Wat een prachtige keuze was dat. Geïnspireerd, uitgedaagd en gelegenheid gekregen om mijn yin vorm te geven. Bedankt Natasja voor je zijn, de ondersteuning en ruimte die je bied . Nu sta ik ook op het punt om mijn yin breder te delen en mijzelf te mogen ontwikkelen en vorm te geven aan mijn yin en yoga docentenopleiding. Ik zal zo nu en dan een yin les gaan verzorgen en neem jullie graag mee op reis. Yin met Johan